Lucien Georgelin - Lyonská terina 220g

Kód: LG542
Neohodnoceno
135,24 Kč 117,60 Kč bez DPH
Skladem

Lucien Georgelin - Lyonská terina, 220g

Detailní informace

Detailní popis produktu

LUCIEN GEORGELIN - LYONSKÁ TERINA S KLOBÁSOU ANDOUILLETTE A VÍNEM

Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.

- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad

  • Složení:

    Vepřové maso z krku*, vepřová játra, vepřové maso*, andouillette* 8%(vepřové maso z bachoru, vepřové tlusté střevo, telecí pansette, HOŘČICE (HOŘČIČNÉ semínko, konzervační látka E222 (SIŘIČITANY)), bílé víno (SIŘIČITANY), hovězí bílkoviny, ocet, sůl, VAJEČNÝ BÍLEK (regulátor kyselosti: E330), koření, aromatické přísady se solí, konzervační látka: E250), šalotka, CELÁ VEJCE, kuřecí vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), PŠENIČNÁ mouka, sůl, česnek, víno Beaujolais 0,6%, vepřová želatina, pepř. *Original Francie.

  • Výživové údaje ve 100g :

    Energetická hodnota 829 kJ/ 199 kcal
    Tuk 21g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,6g),
    Sacharidy 4,8g (z toho cukry <0,5g)
    Bílkoviny 16g
    Sůl 1,5g

Doplňkové parametry

Kategorie: Porce 200-220g
Hmotnost: 0.37 kg
Počet v kartonu: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení