Lucien Georgelin - Gaskoňská terina s Armaňakem 220g

Kód: LG351
Neohodnoceno
124 Kč 107,80 Kč bez DPH
Skladem

Lucien Georgelin - Gaskoňská terina s Armaňakem, 220g

Detailní informace

Detailní popis produktu

LUCIEN GEORGELIN - GASKOŇSKÁ TERINA S ARMAŇAKEM

Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.

- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad

  • Složení:

    vepřové maso z krku*, vepřové maso*, kachní maso*, rehydratované sušené švestky z Agenu15%(švestky, voda),šalotka, drůbeží vývar(voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), vepřová játra, sůl, česnek, vepřová želatina, Armaňak 0,6% (Armaňak, sůl, přírodní pepřové aroma, barvivo: karamel), pepř. *

    původ Francie.

  • Výživové údaje ve 100g :

    Energetická hodnota 1028kJ/ 248kcal
    Tuk 20g (z toho nasycené mastné kyseliny 7,4g)
    Sacharidy 3,2g (z toho cukry 3,1g)
    Bílkoviny 13g
    Sůl 1,4g

Doplňkové parametry

Kategorie: Porce 200-220g
Hmotnost: 0.35 kg
Počet v kartonu: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.