Ovesné lívance s malinami, kysanou smetanou a javorovým sirupem

Snídaně

Počet porcí: 1

 

Co potřebujeme:

 

Návod k přípravě:

  1. V misce smíchejte ovesné vločky s vajíčkem.
  2. Na teflonovou pánev udělejte ze směsi 3 placičky a na sucho opečte z obou stran (přibližně 1-2 minuty).
  3. Lívanečky skládejte jednotlivě na talíř a spojte je kysanou smetanu, ukončete kopečkem kysané smetany, přidejte maliny, ozdobte mátou a dle chuti doslaďte javorovým sirupem.

TIP: Na lívanečky lze použít i jiné ovoce, např. borůvky, strouhaná jablka se skořicí, banán s čokoládou či oříšky. Jak má kdo rád.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení